Vi forstår at
Mat skal gjøre godt – for oss og for planeten vår
Maten på jobben er for mange høydepunktet i arbeidsdagen. Frokost, kaffe, lunsj eller mellommåltid. Opplevelsen skal være nytelsesrik, estetisk tiltalende og maten skal smake godt.
Samtidig må det vi spiser og drikker være bærekraftig – både for miljøet, menneskene, økonomien og samfunnet som helhet. Det handler om sesongbaserte menyer, klimavennlige råvarer og redusert matsvinn. Det handler også om å tilby næringsrik, mettende og sunn mat på arbeidsplassen som hjelper dine ansatte med å jobbe, fokusere og yte sitt aller beste gjennom hele dagen.


Coor har løsningen
En partner for en bærekraftig og klimavennlig fremtid
Coor driver i dag mer enn 140 personalrestauranter og serverer hvert år rundt 10 millioner måltider og langt over 100 millioner kopper kaffe! Dette gjør oss til en av de største restaurantoperatørene i Norden.
Vi jobber for en høy andel sesongbasert, lokalprodusert og økologisk mat. Vi forsøker på ulike måter å forbedre gjestenes velvære ved å oppmuntre dem til å spise sunnere.
Coor tilbyr sterke og bærekraftige løsninger med rom for skreddersydd variasjon – slik at vi alltid kan skape enda en personalrestaurant utover det vanlige.
En bærekraftig matleveranse
Små valg, stor forskjell!
I denne filmen forteller vårt F&B team i Norge, Sverige og Danmark hvordan Coor jobber med bærekraft i matleveransen.
Trenger dere hjelp til drift av deres kantine? Ta kontakt.
Våre spesialister innen kantinedrift og konsepter innen mat og drikke er klare til å hjelpe deg med et bærekraftig konsept. Gjennom sterke team, innovative løsninger og fantastisk service gjør vi lunsjen til dagens høydepunkt.
Kontakt oss i dag.
