Ukens meny
Uke 34
MANDAG |
Allergener (NB! Kan avvike) |
||
SUPPE |
Red curry suppe med kylling og kokosmelk | Fisk | |
VARMRETT 1 |
Ungarsk gulasj med svinekjøtt servert med potetpurè | Melk, selleri, svoveldioksid | |
VARMRETT 2 |
Ungarsk gulasj vegetar servert med potetpurè | Melk, selleri, svoveldioksid | |
TIRSDAG | |||
SUPPE |
Kremet skogssoppsuppe | Melk | |
VARMRETT 1 |
Fiskegrateng med torsk og laks, brunet kaperssmør og potet | Gluten, fisk, melk, selleri | |
VARMRETT 2 |
Grønnsaksfajitas med nachos, ertemole, salsa og frisk rømme | Melk | |
|
|||
ONSDAG | |||
SUPPE |
Løksuppe med tre typer løk servert med krutonger | Gluten, egg, melk, sesamfrø | |
VARMRETT 1 |
Kylling estragon med ris og salat | Melk | |
VARMRETT 2 |
Linsebolognese servert med spagetti og revet parmesan | Gluten, melk, svoveldioksid | |
|
|||
TORSDAG | |||
SUPPE |
Tomatsuppe | Laktosefri melk, gluten, egg | |
VARMRETT 1 |
Panert fisk med potet, råkost og aioli | Fisk, melk, gluten, egg | |
VARMRETT 2 |
Thai green curry med blomkål og grønne bønner | Gluten, skalldyr, fisk, soya, sesamfrø | |
|
|||
FREDAG | |||
SUPPE |
Dagens suppe | Se skilt i kantinen | |
VARMRETT 1 |
Ovnsbakte kyllingoverlår med rotgrønnsaker og coq au vin saus | Selleri, svoveldioksid | |
VARMRETT 2 |
Ovnsbakt flaskegresskar med sitron, fetaost og kremet tagliatelle | Gluten, melk, svoveldioksid | |
|
|||